بلاگ

هفت اشتباه رایج در نصب فلاش تانک توکار

هفت اشتباه رایج در نصب فلاش تانک توکار

هفت اشتباه رایج در نصب فلاش تانک توکار

فلاش تانک‌ های توکار از نظر عملکرد مشابه مدل‌ های روکار هستند و تنها تفاوت آن‌ ها با یکدیگر طریقه نصب و قرارگیری است. همان‌ طور که از نام این نوع فلاش تانک‌ ها مشخص است آن‌ ها داخل دیوار تعبیه می‌ شوند و جلوی آن‌ ها توسط کاشی و سرامیک پوشیده خواهد شد. برای استفاده از این نوع فلاش تانک‌ ها یک کلید روی دیوار قرار می‌ گیرد تا افراد بتوانند به واسطه آن این سیستم را هدایت کنند. امروزه با توجه به این‌ که فلاش‌ تانک توکار فضای زیادی را اشغال نمی‌ کند و زیبایی و سادگی دارد، بیشتر مورد توجه قرار می‌ گیرد. اما نصب آن اهمیت زیادی دارد؛ زیرا مستقیماً در عملکرد سیستم تأثیر خواهد داشت. در این مقاله از مستر ماکان قصد داریم هفت اشتباه رایج در نصب فلاش تانک توکار را بررسی کنیم.

۱. پیچ‌ های اتصال کاسه وال هنگ بسته نشود یا در اندازه‌ های اشتباه بسته شود

کاسه‌ های وال هنگ توسط برندهای مختلف ساخته می‌ شوند که همگی آن‌ ها از استانداردهای جهانی پیروی می‌ کنند. لازم است که پیچ ها با توجه به کاسه وال هنگ انتخاب شوند و پس‌ از کاشی‌ کاری نصب آن‌ ها صورت گیرد. اولین نکته در نصب، انتخاب جای صحیح است. در هنگام نصب باید حتماً کاور روی پیچ ها انداخته شود؛ زیرا پس‌ از سیمان کاری و کاشی‌ کاری پیچ‌ ها دچار صدمه نشوند؛ همچنین برای محکم شدن محل نصب انتخاب پیچ‌ های مناسب در اندازه‌ های مختلف ضروری است و باید دقت کرد.

هفت اشتباه رایج در نصب فلاش تانک توکار

هفت اشتباه رایج در نصب فلاش تانک توکار

۲. ارتفاع سازه‌ ها و پایه‌ ها به‌ درستی تنظیم نشود

لازم است بدانید که تنظیم ارتفاع سازه و پایه‌ های فلاش تانک اهمیت زیادی دارد و باید در هنگام نصب به آن‌ ها توجه داشت و از روش‌ های مختلف برای کالیبره کردن دقیق دستگاه کمک گرفت. ابتدا باید از نشانگرهای ارتفاع که روی اکثر دستگاه‌ های معتبر وجود دارد، استفاده کرد. این نشانگر به معنی آن است که باید پس از کف‌ سازی نهایی، ارتفاع آن از کف تمام شده (نه از کف فعلی) به اندازه ۱ متر باشد. در مرحله بعدی نیز باید به این توجه کنند که ارتفاع پیچ‌ های نصب کاسه توالت وال هنگ از کف تمام شده به اندازه‌ ۳۵ سانتی‌ متر باشد. با توجه به این موضوع ارتفاع بهینه بین ۴۰ تا ۴۳ سانتی‌ متر از کف تمام شده خواهد بود.

مطالعه کنید
مشکلات رایج شیرآلات

۳. تغییر زاویه شیر پیسوار

با توجه به این‌ که محل اتصال ورودی آب به فلاش تانک توکار وال هنگ، شیر پیسوار است؛ بنابراین اتصال آن اهمیت زیادی دارد و باید طوری نصب آن صورت بگیرد که در هنگام بستن هیچگونه تغییر زاویه یا چرخش چرخشی به وجود نیاید. اگر چنین مشکلی وجود داشته باشد اتصال شیر پیسوار به پرکن مخزن با مشکل مواجه می‌ شود و عملکرد آن به‌ درستی صورت نمی‌ گیرد. توجه داشته باشید که این مشکل معمولاً زمانی‌ که کار به پایان رسیده است شناسایی می‌ شود. اکثر شرکت‌ های سازنده با توجه به محل ورودی لوله آب از بالا یا بغل بخشی را برای ورود شیر پیسوار تعبیه می‌ کنند که با درپوش بسته می‌ شود؛ در نتیجه اگر قصد ندارید از این سوراخ استفاده کنید، باید حتماً درپوش آن را بگذارید؛ زیرا در صورت ورود سیمان و ملات به داخل این دستگاه امکان تمیز کردن آن وجود ندارد.

مطالعه کنید
تفاوت توالت ایرانی طبی با توالت معمولی

۴. پیش‌ از سیمان کاری درپوش های قطعات داخلی برداشته شود

در دستگاه فلاش تانک یکسری قطعات وجود دارند که برای حفاظت از سایر قطعات در برابر فشار سیمان و مصالح به کار می‌ روند. برخی افراد این قطعات را جدا می‌ کنند که کاملاً اشتباه است؛ زیرا بعداً دیگر امکان نصب آن وجود ندارد و در مواردی هم امکان تخلیه آب وجود نخواهد داشت.

۵. درپوش‌ های آب و فاضلاب نصب نشوند

تمامی دستگاه‌ های استاندارد مجهز به درپوش‌ های لوله ورودی و خروجی آب و فاضلاب هستند که این درپوش‌ ها می‌ توانند از ورود سیمان و مصالح به این مجراها جلوگیری کنند؛ بنابراین برای حفظ دستگاه و جلوگیری از آسیب به آن وجود این درپوش‌ ها الزامی است.

۶. ضخامت دیوار به‌ درستی محاسبه نشود

اغلب برندهای معتبر که این نوع محصولات را تولید می‌ کنند، دارای دو ضخامت ۸ سانتی‌ متر و ۱۲ سانتی‌ متر هستند که تفاوت آن‌ ها در اندازه و سایز مخازن است. با توجه به نوع مصالحی که در ساختمان سازی های امروزه استفاده می‌ شود که اکثراً تمایل به استفاده از بلوک‌ های سیمانی و سفالی دارند، ضخامت این سیستم‌ ها بین ۷ تا ۱۰ سانتی‌م تر در نظر گرفته می‌ شود. بسیاری از افراد ترجیح می‌ دهند که از فلاش تانک‌ هایی با قطر کم‌ تر استفاده کنند اما این نکته را از یاد می‌ برند که پس‌ از تمام شدن دیوار و کاشی‌ کاری قطر به ۱۰ الی ۱۵ سانتی‌ متر می‌ رسد.
در فلاش تانک‌ های توکار دو پیچ پلاستیکی وظیفه راه‌ اندازی فلاش‌ تانک و تخلیه آب به روش فشار کلید را برعهده دارند. اندازه این پیچ‌ ها و همچنین دریچه آکاردئونی با توجه به محل نصب و دیوار تنظیم نشده، بلکه بر اساس ضخامت دیوار به‌ صورت پیش‌ فرض تعبیه می‌ شود. در بسیاری از پروژه‌ های ساختمانی پس‌ از نصب و تمام شدن کار به‌ دنبال پیچ‌ های بلندتر هستند تا بتوانند مشکلات نصب و محاسباتی را برطرف کنند؛ بنابراین اندازه‌ گیری دقیق و تعبیه درست این سیستم اهمیت زیادی دارد.

مطالعه کنید
سینک ظرفشویی دوقلو

۷. قبل‌ از کاشی‌ کاری تست آب توسط نصابان انجام نگیرد

زمانی‌ که قرار است یک دستگاه به‌ صورت دائمی داخل دیوار قرار بگیرد و با سیمان مدفون شود، باید تست عملکرد آن انجام شود؛ زیرا دیگر به اتصالات هیچ دسترسی نخواهیم داشت و برای تعمیرات پس‌ از اتمام کار باید حتماً تخریب صورت گیرد؛ بنابراین به‌ طور جدی پیشنهاد می‌ شود که تست عملکرد، آب‌ بندی آب و فاضلاب در حین نصب انجام شود تا هیچ مشکلی در آینده به وجود نیاید.

هفت اشتباه رایج در نصب فلاش تانک توکار

هفت اشتباه رایج در نصب فلاش تانک توکار

باکیفیت‌ ترین فلاش تانک‌ ها در مستر ماکان

فروشگاه مستر ماکان با سال‌ ها سابقه در زمینه ارائه انواع فلاش تانک و سایر لوازم مصرفی دیگر برای ساختمان‌ ها، توانسته است رضایت مشتریان را جلب کند. شما می‌ توانید باکیفیت‌ ترین فلاش تانک‌ ها را به‌ صورت آنلاین از طریق همین سایت تهیه کنید. چنانچه پیش‌ از خرید نیاز به مشاوره و اطلاع از جزئیات بیشتر دارید، کارشناسان ما در کنار شما خواهند بود تا با اطمینان سفارش خود را ثبت کنید.