راهنمای خرید سینک گوشه ای و بررسی مزایا و معایب آن
یکی از مهم ترین و کاربردی ترین قسمت های هر آشپزخانه سینک ظرفشویی است. علاوه بر مقاومت و طول عمر سینک، مکان قرارگیری و نحوه دسترسی آسان به آن نیز حائز اهمیت است. زمانی که با بررسی جنبه های مختلف سینک مورد نظر و فضای آشپزخانه خود، گزینه های خرید سینک را بررسی می کنیم؛ ممکن است به مورد سینک گوشه ای برخورد کنیم. اما آیا سینک ظرفشویی گوشه ای برای آشپزخانه شما مناسب است؟ برای پاسخ به این سؤال پیشنهاد می شود تا با مطالعه این مقاله با ما همراه باشید. ابتدا به بررسی انواع و ویژگی های سینک گوشه ای می پردازیم. سپس مزایا و معایب خرید سینک ظرفشویی گوشه ای را مرور می کنیم تا به این نتیجه برسیم که خرید سینک گوشه ای برای چه آشپزخانه هایی مناسب است؟
پیش از خرید سینک گوشه ای بدانیم
سینک ظرفشویی یکی از بخش های کاربردی و مهم در آشپزخانه است و جایگاه ویژه ای دارد. در صورتی که مدل سینک یا مکان قرارگیری آن مناسب و راحت نباشد، قطعاً استفاده از سینک و کار کردن با آن نیز دشوار می شود.
هنگامی که قصد خرید سینک ظرفشویی دارید، لازم است پیش از خرید به موارد زیر توجه کنید تا به هنگام انتخاب بین انواع مختلف مدل ها دچار سردرگمی نشوید.
بررسی سبک و طرح های مختلف سینک برای انتخاب گزینه مناسب با سبک آشپزخانه شما
بررسی متریال سینک و کانتر
بررسی فضای در دسترس آشپزخانه برای نصب سینک
بررسی سایز و شکل سینک مورد نظر
انواع سینک گوشه ای
سینک های گوشه ای با توجه به جنس، مدل نصب، مدل طراحی و سایزشان به انواع گوناگونی تقسیم می شوند که انتخاب هر نوع با توجه به فضای آشپزخانه و سبک آن نیازمند بررسی و توجه هست.
از لحاظ جنس و متریال، سینک گوشه ای شامل سینک های استیل، شیشه ای و گرانیتی است. از نظر طول عمر، قیمت و کارایی سینک استیل از همه موارد ذکر شده به صرفه تر است. هم چنین سینک های استیل به راحتی تمیز می شوند و با چیدمان اغلب دکوراسیون ها هماهنگی دارند. سینک ظرفشویی گوشه ای از جنس شیشه، اگرچه زیباتر است و جنبه فانتزی دارد ولی دوام بالای سینک استیل را ندارد. سینک گوشه ای گرانیتی از گرانیت و رزین ساخته می شود. سینک های گرانیتی ظاهری لوکس به آشپزخانه شما می دهند؛ از دوام بالایی برخوردار هستند اما معمولاً گران تر از سایر انواع سینک هستند. سینک های سرامیکی و آکریلیک (پلاستیک مخصوص) نیز انواع دیگری از تنوع جنس در تولید سینک ظرفشویی را شامل می شوند. سینک های آکریلیک قیمت بسیار پایین تری نسبت به سینک های استیل و سرامیکی دارند، اما با این حال مقاومت آن ها نیز کمتر است و بیشتر امکان خط خوردگی و تو رفتگی دارند. در صورت استفاده کم و محدود از سینک، می توانید به طور کوتاه مدت از سینک های آکریلیک استفاده کنید.
سینک های گوشه ای مانند دیگر انواع سینک ظرفشویی در دو مدل روکار و تو کار قابل نصب هستند. به این صورت که سینک های روکار، بر روی کابینت نصب می شوند و سینکهای توکار درون کابینت ها قرار می گیرند. سینک های گوشه ای توکار ظاهر یکدست و بهتری نسبت به سینک های رو کار دارند؛ اما به دلیل اینکه احتمال خیس شدن کابینت های اطراف هنگام استفاده بیشتر است، امکان آسیب به کابینت وجود دارد.
سینک های گوشه ای در دو مدل تک لگنه و دو لگنه (به صورت مثلثی) تولید می شوند. در مدل های دو لگنه شیر آب معمولاً در کنج و میان دو لگن نصب می شود. البته انتخاب یک لگن یا دو لگن برای سینک گوشه ای تا حدود زیادی وابسته به فضای کابینت ها و آشپزخانه شما است.

راهنمای خرید سینک گوشه ای
مزایای خرید سینک گوشه ای
۱٫ سینک های گوشه ای ممکن است مزایای سینک های معمولی را نداشته باشند، اما ویژگی های خاص و متمایزی دارند که خرید آن ها را به انتخاب درستی به خصوص برای آشپزخانه های کوچک تبدیل می کند. اولین مورد، ظاهر فوق العاده زیبا و منحصر به فرد سینک های گوشه ای است. سینک گوشه ای در طراحی ها و مدل های مختلفی تولید می شود و به دلیل متفاوت بودن، ظاهری جذاب و جدید به آشپزخانه شما می دهد.
۲٫ همان طور که گفتیم بررسی فضای آشپزخانه و حجمی که برای قرارگیری وسایل و اجزای آشپزخانه در اختیار است، پیش از خرید سینک مهم است. در آشپزخانه های کوچک با مساحت کم، مسئله دکوراسیون و چیدمان مناسب اجزا و استفاده بهینه از فضا اهمیتی دوچندان پیدا می کند. شما می بایست از حداکثر فضا استفاده کنید و چه چیزی بهتر از کارگذاشتن یک سینک گوشه ای در کنج های بلااستفاده؟ پس انتخاب سینک گوشه ای سبب می شود به طرز هوشمندانه ای از فضای محدود استفاده کنید.
۳٫ در آشپزخانه های کوچک با مساحت کوچک سطح کف، معمولاً به دلیل محدودیت جا تنها یک نفر می تواند در آشپزخانه کار کند. قرارگیری سینک در گوشه آشپزخانه سبب می شود تا امکان حضور همزمان دو نفر در آشپزخانه مهیا شود.
۴٫ سینک گوشه ای دارای شکل نوک تیز و سر پهن است که سبب می شود فضای کافی برای نگهداری وسایل تمیزکاری، لوازم آشپزی و استفاده از کانتر برای آماده سازی غذا قابل استفاده باشد. به علاوه برای لوله کشی فضای بیشتری در اختیار است.
۵٫ انتخاب سینک گوشه ای باعث می شود قسمت غیر قابل استفاده در آشپزخانه تبدیل به بخش کاربردی دکوراسیون آشپزخانه شود.
معایب خرید سینک گوشه ای
۱٫ اندازه سینک گوشه ای به خصوص در مدل یک قلو، ممکن است برای نیاز شستشو خانه کفایت نکند. برای خانه های پر جمعیت با تعداد ظروف زیاد و نیاز بیشتر به شستشو در سینک، سینک های دو قلو مناسب تر هستند. سینک گوشه ای برای مصارف خانه های پرجمعیت، اندازه مناسبی را ندارد.
۲٫ تمیز کردن کابینتی که در زیر سینک گوشه ای قرار می گیرد، به دلیل موقعیت قرارگیری آن ممکن است دشوار تر باشد. به علاوه تمیز کردن گوشه های پشت سینک نیز مدت زمان بیشتری نیاز دارد.
۳٫ سینک گوشه ای با توجه به طراحی در گوشه و فضای محدود سینک، برای کار همزمان دو نفر پشت سینک چندان مناسب نیست.
۴٫ معمولاً بهترین مکان برای ماشین ظرفشویی در کنار سینک است. اگر سینک گوشه ای و ماشین ظرفشویی نزدیک هم قرار گیرند، ممکن است برای انتقال ظروف از سینک به ماشین و باز و بسته شدن درب ماشین هنگام استفاده از سینک با مشکل مواجه شوید. برای حل این مشکل، لازم است قبل از انتخاب سینک و محل قرارگیری ماشین ظرفشویی، موقعیت فضای آن ها را برای راحت ترین دسترسی، بررسی کنید.

راهنمای خرید سینک گوشه ای
خرید آنلاین سینک گوشه ای
حال اگر با توجه به مقاله فوق و موقعیت آشپزخانه خود؛ تصمیم به خرید سینک گوشه ای گرفته اید؛ می توانید به وبسایت فروشگاه آنلاین مستر ماکان برای مشاهده انواع سینک گوشه ای مراجعه کنید. فروشگاه اینترنتی مستر ماکان یکی از بهترین فروشگاه های آنلاین کشور در زمینه عرضه انواع مدل های تجهیزات آشپزخانه و منزل است. شما می توانید پس از دریافت مشاوره خرید و مشاهده مدل های مختلف سینک ظرفشویی، مقایسه قیمت ها و برندها، خرید خود را با اطمینان ثبت کنید. محصول مورد نظر شما در کوتاه ترین زمان در هر کجای ایران که باشید به دستتان خواهد رسید.